fredag den 13. januar 2012

Forårsfornemmelser

Sikke et fantastisk solskinsvejr vi har i dag, og jeg har endda en fridag, så det er jo helt perfekt. Jeg har lige været en tur rundt i haven Det er efterhånden længe siden jeg har været derude, hvor jeg havde tiden og roen til at kunne kigge og nyde uden at blive forstyrret.

Hvidløgene står med lange spirer, de ser ud til at have fart på. Jeg har det lidt mærkeligt med at vi har sådan en lun vinter, efter de to foregående hårde vintre. Uroen breder sig, jeg længes efter rigtig forår, så jeg rigtig kan komme i haven, og hjælpe planterne til at spire og gro. Det er lettere at vente, når jorden er frossen og dækket af sne, lige nu synes jeg, at naturen holder mig lidt for nar!!!Jeg var også ude og se til drivhuset. Det har jo blæst en del, men samtlige ruder var intakte....heldigvis, jeg kunne godt tænke mig et forår, hvor jeg ikke først skal have udskiftet glas i mit drivhus, inden jeg kan gå igang med såning og plantning.

Inden i drivhuset er der sørme spiret ikke færre end 6 kartofler. Her midt i januar har jeg altså 6 fine kartoffelplanter i mit drivhus........det er lidt vildt. Selvom at planterne sikkert aldrig bliver færdigudviklet, så er jeg bare vildt fascineret af små nye planter, og kartoffelplanter er uden tvivl en af favoritterne.4 kommentarer:

 1. Det er jo helt forårsagtigt. Lad os ikke håbe, at hr. Vinter og fru Forår har taget fejl af tiderne, så hr. Vinter dukker op i maj, når frugttræerne blomstrer og frøene er sået.

  SvarSlet
 2. Nej Kong Vinter må gerne holde sig i ro i år, ikke noget med at bytte om på årstiderne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønne billeder :-) har du set til hvidløgene efter den sibiriske kulde ramte rækkerne? jeg har ikke helt turdet...

   Slet
  2. Jeps de har klaret det fint:)

   Slet