lørdag den 29. december 2012

En juleferie med forandringer.

Det er jo en lidt atypisk juleferie, vi holder os i år. Det nye køkken vi er ved at lave, er virkelig tiltrængt, og når det er færdig (forhåbentlig snart), betyder det et helt nyt indeliv, hvor vi har mulighed for at samles og lave forskellige ting i køkkenrummet. Dette har vi ikke rigtig haft mulighed førhen, da køkkenet har været et koldt, klamt og grimt lille rum.
 
I forbindelse med at vi skulle udvide køkkenet, blev vi nødt til at nedlægge vores pusleplads., det vil sige at lillebror ikke længere har et puslebord, uha så er han altså ved at være stor. Han blev 2½ år den 27. december, så han ER jo IKKE en baby længere.
 
Han er så interesseret i, hvad vi laver, og han elsker at imitere os, og føle han er med. Han er selv begyndt at sige "Dartin arbejder", og det gør han.
 
 
Der er også sket noget andet skelsættende med Lillebror her i ferien, han har nemlig droppet middagsluren, det skal moren lige vænne sig til, det har jo været mit frikvarter, hvor jeg har kunnet lave de ting, der bare er lettest uden en lille pilfinger i nærheden. Men nu er det slut, og det er på sin vis også skønt, børn vokser, og deres små milepæle minder os om, at vi skal huske at nyde dem hver eneste sekund, og at hver alder har sin charme.
 

Barnevognstæppet jeg strikkede, mens jeg var gravid med lillemanden, er nu vasket og klar til at blive pakket væk........eller er der nogen der har en ide til, hvad sådan et lille tæppe kan bruges til?
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar