tirsdag den 22. januar 2013

Det greb om sig....og tog meget længere tid end beregnet.

Det var måske naivt af os, da vi troede, at vi kunne blive færdige med det nye køkken i juleferien, det var måske drømmetænkning, og det hele tog jo selvfølgelig meget længere tid end, vi havde forudset. Men nu lysner det langt om længe, vi mangler stadig alle listerne, bundstykker til vinduerne, døre og spisepladsen. I går aftes indviede på trods af manglerne det "nye køkken", og Rikke havde bestemt vi skulle have hjemmelavede burgere, og det ser ud til at alt fungerer efter hensigten. Alt burde jo sådan set også fungere når der bygges så grundigt om, men vores "nye køkken" er rent faktisk genbrug. På Den Blå Avis fandt vi sidste år et massivt egetræskøkken fra 80´erne til meget billige penge, det hentede vi så hjem, og har længe gået og flyttet rundt på elementerne, for at få den optimale køkkenindretning ud af dem. Komfuret har vi fundet gratis, da det skulle skiftes ud i forbindelse med en vandskade, det havde nemlig fået et par ridser i den keramiske plade, da Skadeservice skulle rydde op efter vandskaden. Emhætten er fra en ombygning, hvor den skulle erstattes af en ny, den fejler intet og var også ganske gratis. Bordpladen er et tilbudskup, vi fik 8 meter massiv valnøddebordplade til 1200 kr. Glasvæv og gulvvarmeslange havde vi tilovers fra dengang vi renoverede det hus vi boede i før. Gulvet er nyt, men til en overkommelig pris. Så alt i alt har vi med knofedt, lange arbejdsdage og et veludrustet samlergen  formået at lave et endog meget billigt køkken, som vi bliver/er rigtig rigtig glade for. Og som en bonus føles det rigtig dejligt, at genanvende ting fremfor at bruge udelukkende nye materialer.

Alle har givet en hånd med i renoveringen.Køkkenet er nu brugbart, men vi mangler dog de sidste småting. Der er også lavet plads til en opvaskemaskine, sådan en har vi jo ikke haft de sidste 5-6 år, men nu må vi se, hvornår vi får anskaffet os sådan en maskine.......

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det dog herligt ud. Det lange arbejde har sandelig båret frugt. Et nyt køkken står også på min ønskeliste, vores er fra før elementkøkkenet blev opfundet, det er absolut ikke en negativ ting, kun en aldersangivelse, men det er fremstillet af de billigst mulige materialer, og meget lavt - vi er høje mennesker ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja vi er også godt tilfredse. Vores gamle køkken lyder som dit, men vi er korte mennesker, så det har ikke været det store problem;)og så må vi håbe der er nogen der hører dine ønsker:)

      Slet