fredag den 2. januar 2015

Nu mangler jeg ord.

27. juli skrev jeg mit sidste blogindlæg, et lidt halvhjertet indlæg om gæssenes svømmetur. Siden da har jeg faktisk ikke været på bloggen, jeg har heller ikke fulgt med i blogverdenen omkring mig. Der har været helt stille omkring mig, men kun i denne blogverden.........................For der har i den grad været fuld fart over feltet i det virkelige liv, både på den dejlige livsbekræftende måde, men der har også været ting, der har fyldt i den knap så muntrer ende.
Derudover er jeg blevet afhængig af det hurtige fiks på INSTAGRAM, men nu savner jeg det skrevne ord, at uddybe mine tanker lidt mere end blot et hurtig hashtag.  Jeg kan jo også se, at der trods min passivitet har været ret mange besøgende på min side, hvilket jo er en dejlig anerkendelse. Der skal ikke herske tvivl om, at jeg blogger bl.a. for at få anerkendelse, måske det er lidt et tabu at sige, men jeg tror langt de fleste bloggere har det på denne måde. Jeg holder da skarpt øje med hvilke indlæg der har flest besøgende, for på den måde at forbedre mine indlæg, det er en proces, jeg holder meget af, da det udvikler både mig og bloggen. Jeg blogger med hjertet, og vil aldrig skrive indlæg, jeg ikke kan stå 100% inde for, og sådan vil det fortsat være.
Dette betyder også, at bloggen her på mange måder er og har været som et lille barn for mig. Jeg tager det derfor personligt, når enkeltpersoner tillader sig at gøre grin eller latterliggøre bloggen og dermed mig. Dette er en situation, jeg har været nødt til at forholde mig til det seneste års tid, og jeg skal ærligt indrømme, at det har drænet lidt på lysten til at blogge. Så med disse ord vil jeg sige velkommen på bloggen i 2015. Jeg elsker når du kigger forbi og måske skriver en kommentar, det giver lyst til at producere flere indlæg. Jeg tager gerne imod feedback, både positivt og kritisk. Hvis du mener min blog er blær og et glansbillede, så stik piben ind, og start med at udleve dine egne drømme, for i sidste ende er det jo det, livet handler om. Godt nytår til alle.
 

Og gæssene endte deres frie liv, som lækker mad både mortens- og juleaften. Og 3 af dem ligger stadig i fryseren, og venter på at blive tilberedt på forskellige måder.
 

8 kommentarer:

 1. Tak fordi du er vendt tilbage. Jeg nyder at følge med i jeres liv. Og selvfølgelig er bloggeri på en måde et glansbillede. ) Det er bare også en måde at holde fast ved ens idealer, ved det positive, ved det der lykkedes osv. Så bliv endelig ved med det. Til inspiration for dig selv og andre.
  Um, gæs der er intet der smager som sådan en hjemmedyrket én - nam!

  SvarSlet
 2. Tak for din søde kommentar uglemor, den sætter jeg stor pris på, og jeg må indrømme at din sidste kommentar, var med til skubbe lysten til bloggeriet helt i top. Jeg ønsker dig og din familie et godt 2015🍀🍀

  SvarSlet
 3. Hej, jeg vil også lige give tilkende at jeg er super glad for at læse din blog. Jeg håber en dag at leve som jer, og når jeg sidder i min lille lejlighed er det hyggeligt at dagdrømme og læse dine indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord, og jeg håber du vil følge din drøm om at bo på landet, det kan varmt anbefales

   Slet
 4. Hej.
  Jeg faldt over dig på Instagram for noget tid siden, og i dag, på en absolut sløv dag på arbejde, kom jeg så simpelthen til at læse din blog fra en ende af. Og nu vil jeg godt have mere! :)
  Jeg nyder at følge jeres projekt, og ønsker mig, at det engang bliver mig forundt at gøre noget lignende. Indtil videre hedder det selvforsyning i videst muligt omfang med en 900 m2 parcelhushave med køkkenhave, frugttræer og høns. Det er fint for nu.
  Jeg blev lidt overrasket over ovenstående indlæg. Af den grund, at jeg slet ikke kan forstå kritikken om glansbilleder (no offence :)). Jeg synes netop, man kan læse mellem linjerne, at det også hos jer ser ud som alle os andre - med aftensmaden, der kommer bag på én, rod og ønsket om mere tid og frihed.
  Egentlig ville jeg bare sig tak for en dejlig blog, inspiration og lysten til at gøre endnu mere selv. Og så håber jeg, du kommer med mange flere indlæg i samme stil! :)
  Kh Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe.
   Jeg blev simpelthen så glad da jeg læste din kommentar, både fordi du har taget dig tid til at læse alle mine ord, men også fordi du har fanget budskabet om at tingene ikke altid er lette og ukomplicerede her, for det er de bestemt ikke.
   Dejligt du nyder at følge med og finder inspiration, og jeg tror hvad enten man har 900 m2 eller 13 ha jord, så drømmer man altid om noget mere eller noget andet. Men drømme er også noget af det mest motiverende, så længe man husker at nyde livet dagligt og glædes over det man trods alt har. Igen mange tak for din kommentar, den er med til at give endnu mere lyst til at blogge.
   Dorte

   Slet
 5. Det var da så lidt :) Man skal jo huske at sige det, når man har noget pænt at sige!
  Og ja, mon ikke drømmen om noget mere, noget andet altid er der. Så må man bare bruge det som brændstof.
  Jeg glæder mig til at læse mere, om hvad I finder på.

  SvarSlet