torsdag den 28. april 2011

Blandt mælkebøtter


Blandt græsplænens mælkebøtter ligger tæppet jeg syede til min store pige i julegave. Det er syet af hendes gamle kjoler og nogle supplerende stofrester. Tæppet har siden fulgt hende rundt i hele huset, og nu hvor foråret for alvor er kommet, bliver det slæbt med ud. Oftest ligger det i hængekøjen under æbletræerne. Der slapper hun af og får sorteret alle de mange sanseindtryk, når hun kommer hjem fra børnehaven. Og i morgen har hun sidste dag i børnehaven, så starter det virkelige liv med SFO og skole. Mon ikke det så bliver nødvendigt med lidt ekstra tid i hængekøjen til at fordøje alle de nye indtryk.3 kommentarer:

 1. Hej Dorte, tak for hyggelig kommentar på min blog - ja nyslået græs er dejligt, med der er en plæne med mælkebøtter også, det skal ikke være for stringent:))

  SvarSlet
 2. Hvor det et fint tæppe, jeg skal til at have ryddet ud i mit klædeskab, da der er så meget tøj jeg ikke går med mere som jeg ikke nænner at skille mig helt af med, jeg tror jeg vil prøve mig ud i sådan et tæppe, har du brugt pladevat inden i?

  Didde

  SvarSlet
 3. Tak for kommentaren. Jeg er også rigtig godt tilfreds med tæppet, og synes det er en fin måde at bruge gammelt tøj. Der er to lag pladevat mellem lagene, men det afhænger jo af hvor tyk du ønsker tæppet. God fornøjelse med arbejdet.

  Dorte

  SvarSlet