lørdag den 4. juni 2011

Det eneste pålæg jeg behøver

Herhjemme er det tit noget af en udfordring, hvad vi skal putte på rugbrødsmadderne. Godt pålæg er dyrt, og jeg gider ikke det pålæg butikkerne bugner af. I mine øjne er det bare ikke appetitvækkende at spise hamburgeryg der er overpumpet med vand eller kødpølse, som man aldrig helt ved hvad indeholder. Der er dog ingen tvivl om, at det er en let løsning, som frister mange. Men nu er tiden kommet for kartoffelmadder, min helt suveræne yndlingsmad. I dag er det fest udgaven med en skive af slagterens sprøde bacon, men hverdagsudgaven bare med en lille streg mayo og lidt purløg er bestemt heller ikke at kimse af. God appetit!


2 kommentarer:

 1. Guf! Det ser godt ud, kartoffelmad er også min favorit og lige bagefter kommer æggemad med hjemmedyrkede tomater, mayo og purløg :) Den kan også godt klare en skive bacon!

  Didde :)

  SvarSlet
 2. Hej Didde

  Ja en æggemad fra hønemor er bestemt heller ikke dårlig. Jeg håber meget vi kan få etableret en hønsegård her i løbet af sommeren, så jeg igen kan få mine egne æg.

  Jeg kan desværre ikke kommenterer på din blog, jeg bliver smidt af blogger hver gang jeg forsøger. Vil ellers rigtig gerne kommenterer dine fine indlæg.

  Dorte

  SvarSlet