lørdag den 18. juni 2011

En selvforsyners festmåltid!!!

Nogle gange tror jeg, at jeg er født i en forkert tid. Jeg kunne godt tænke mig at leve så godt som fuldstændig selvforsynende, men det hænger jo desværre ikke sammen med at være moderne familie her i 2011. Var jeg bare mig selv, ville jeg kunne leve meget simpelt, uden at det generede mig, men med to børn og en mand, er der mange hensyn at tage, og jeg kan jo ikke få alt, som jeg ønsker sig.
Aftenens måltid er dog en selvforsynende succesoplevelse. Hornfisk som Rikke fangede i sidste weekend i fjorden, nye kartofler fra haven hvor også persillen til sovsen kom fra og blancerede spidskål fra drivhuset. Og for at sætte prikken over i´et var vandet vi drak fra egen boring. Som beskrevet i forrige indlæg får tingene bare en anden betydning, når jeg og familien kan forholde os personligt til dem. Det er en skøn fornemmelse som gør min hverdag lykkeligere.

5 kommentarer:

 1. Hej Dorte,

  Hvor er jeg glad for at jeg fandt din blog, den glæder jeg mig til at følge!
  Jeg har det på samme måde som dig, at nogle gange ville jeg ønske at jeg var født i en anden tid for at kunne blive helt selvforsynende, men samtidig glædes jeg over at hvad jeg gør er af lyst og ikke af nød.

  Og hvor ser maden lækker ud!

  Hilsen Didde

  SvarSlet
 2. Hej Didde.

  Det glæder mig at du er interesseret i min blog. Ja det er dejligt at finde nogle artsfæller:). Jeg synes du har ret i, at det er dejligt, at vi kan leve sådan her af lyst frefor af nød. Jeg har været forbi din blog, og synes den også ser rigtig spændende ud.

  Dorte

  SvarSlet
 3. Hej Dorte.

  Det ser lækkert ud. Jeg synes også det er en særlig fornøjelse, at have skaffet det meste selv. Jeg glæder mig til at følge din blog.

  Med venlig hilsen

  Orla

  SvarSlet
 4. Hej Dorte
  Så kom jeg også forbi din blog. Selvforsyning ligger også mig meget på sinde , selvom det kan være en udfordring i en villahave :-)
  Jeg gør dog hvad jeg kan, og glæder mig til at følge din blog og måske hente lidt inspiration.
  Randi

  SvarSlet
 5. Hej Randi

  Tak for kommentaren, synes det er dejligt at kunne finde interessefæller her i cyberspace selvom emnet er så jordnært. Villahave eller landejendom....hvor der er en vilje er der en vej:)

  Dorte

  SvarSlet