mandag den 15. oktober 2012

Den farvestrålende HAMA perle....

Nu hvor efterårsferien står for døren for mig og børnene, skal vi jo finde på nogle hyggelige syslerier, der uden stress og jag, kan skabe indholdet i en god ferie.

Eftersom der bor et pigebarn på 7 år i vores husstand, så bor der selvsagt også mange tusinde HAMA perler. Jeg mener, HAMA perlerne er helt fantastiske, de giver mulighed for udfoldelse af kreativiteten og fantasien, finmotorikken og koncentrationen styrkes, og så er det bare hyggeligt, at sidde samlet omkring bordet og perlerne.

I går lavede vi perlekæder af HAMA perlerne, for at gøre dem lidt mere fikse end de sædvanlige perlekæder, varmede vi først perlerne op i ovnen, så de blev flade, herefter blev de trukket på elastiksnor.Perlerne sættes enkeltvis på højkant på en bageplade, det kræver koncentration. Herefter sættes de en 150 grader varm ovn indtil de er smeltet flade, det tager ca 10 minutter, men hold godt øje med dem.


De færdige perler klar til at komme på elastiksnor.

 Og endelig de færdige resultater. Det er første gang vi prøver denne teknik, men Rikke var helt optaget af hele processen, og har proklameret, at vi skal lave det igen i dag.......nu må vi se.

2 kommentarer:

  1. Ej, det var dog en herlig brug af Hama-perler. Jeg må se om jeg kan få mine sønner med på ideen ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kender mange drenge, der er glæde for perler, så mon ikke de kan lade sig overtale:=)

      Slet