søndag den 16. juni 2013

En lækker madpakke.

Udvalget af høstklare afgrøder i køkkenhaven vokser hurtigt nu, og det er så skønt. I denne uge har madpakken 3 gange bestået af kartoffelsalat og jordbær.


Kartoffelsalaten består af radisser, stegte asparges, kogte kartofler og feta. Dressingen er lavet af sennep, vineddike, olie, lidt sukker salt og peber.


Drivhuset bugner af jordbær i øjeblikket. Faktisk er jordbær noget nær det eneste der trives i drivhuset i år, så dem nyder vi. Og tænk sig hvilken luksus det er, at kunne gå ud kl. 7 om morgenen og plukke lækkerier til madpakken. Når man er så heldig, at kunne lave så lækre madpakker, så er jeg glad for, at vi ikke har en madordning på arbejdet.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det dog appetitligt ud... Man bliver helt sulten.
    Solhilsner
    Stine

    SvarSlet
  2. Forøvrigt...kommer bloggen på bloglovin, så man fortsat kan blive fastlæser når google reader lukker...

    SvarSlet