søndag den 26. juni 2011

Radissehapser

Jeg har en række radisser, der har vokset sig alt for store alt for hurtigt. Vi har faktisk slet ikke nået at høste af dem, men det gør ikke spor, for nu får de lov til at gå i blomst. Efter blomstringen sætter radissen en lille frøbælg, som smager helt fantastisk. Jeg kalder dem radissehapser, og har lavet et stort produktudviklingsprojekt om netop denne delikatesse da jeg for mange år siden gik på gartnerskole. Jeg har dog ikke set dem i butikkerne endnu, men de er virkelig forrygende i salater og wokretter.

3 kommentarer:

  1. Radissehapser, det lyder som et godt koncept. Jeg fik ikke høstet alle radisser sidste år, men jeg kan ikke lige huske de dannede bælge.
    I år har jeg ikke fået sået nogle endnu, men jeg vil prøve at lade nogle sætte frø.

    Didde

    SvarSlet
  2. Hej Dorte.

    Jeg kendte ikke radissehapser, men jeg har nogle kæmperadisser der er gået i blomst. Tak for tippet.

    Med venlig hilsen

    Orla

    SvarSlet
  3. Ja I skulle prøve dem, jeg glæder mig i hverrt fald til de bliver klar.

    Dorte

    SvarSlet