mandag den 19. september 2011

Årets første julegave.

Selvom efteråret først lige er begyndt, er jeg allerede i gang med at planlægge julegaver. I år har jeg besluttet, at de fleste julegaver skal være hjemmelavede. I de sidste par år er vores familie vokset voldsomt, der er efterhånden mange fætre og kusiner, og der kommer stadig flere til. Det er jo dejligt med småfolk, men jeg synes at julegaveræset er blevet for upersonligt og ligegyldigt. Så i år forsøger jeg med mere personlige gaver, så må jeg se hvordan det bliver modtaget.

Den første gave er allerede færdig. Det er en slipover til min lille nevø, der udover at skulle fejre sin første jul også fylder 1 år den 25. december. Jeg husker tydeligt sidste juleaften, hvor min søster havde vandafgang under risalamandaen, veer under dansen om juletræet og sad fast i en snedrive på vej til fødegangen.
Slipoveren er strikket i en blanding af uld og bomuld, og den er rigtig blød og let. Så jeg håber den kan hjælpe med at holde den lille fyr varm til vinter.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin pullover til din lille nevø - den ville jeg i hvert fald blive meget meget glad for til en af mine drenge (da de var små selvfølgelig).
  At give hjemmelavede julegaver vidner om stor kærlighed, så de helt sikkert blive modtaget med stor glæde.

  SvarSlet
 2. Tak for det Helle:) Jeg blev faktisk selv så glad for slipoveren, at jeg slog op til en til min egen søn i går aftes.

  SvarSlet
 3. Hvor er den sød! Jeg elsker hjemmelavede gaver, både at lave og modtage :)

  /Didde

  SvarSlet