torsdag den 7. marts 2013

Solgule æggeblommer.

Efter balleden i hønsegården, er hanen nu også forsvundet sporløs, og tilbage er kun 2 høns, den ene uden halefjer og den anden med en enkelt halefjer. De to høns bliver forkælet, de har fået lov til at være fritgående, og de trives fantastisk. Næsten hver dag afleverer de et æg hver, men det er ikke helt nok til husholdning, så ind i mellem køber jeg en bakke æg. Men der jo kæmpe forskel på æggeblommerne, og  der er ingen tvivl om, at mine høns laver de smukkeste æggeblommer.


Købeægget er øverst til højre, hvis nogen skulle være i tvivl.....................

4 kommentarer:

 1. Nøj hvor er de bare flotte, dine æggeblommer. Nej, jeg var ikke i tvivl.
  Det er morsomt at du skriver en ægge-post i dag, det har jeg også gjort, og om et par dage, når vi når til det sidste af de købte æg og det første af vore egne, må jeg lægge mærke til om der er den samme forskel. Jeg tvivler, for selv om vore høns har nydt godt af at vi har luget de sidste par dage, går de sjældent frit. Legende børn og høns(-eklatter) passer dårligt sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Læste godt din æggepost, men æg er vel et udtryk for forårets kommen:). Vores går også kun frit omkring fordi de kun er to, og vi har goood plads, for du har fuldstændig ret i din pointe med høns(eklatter) og børn!

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud, så orange er vores også!
  Og Uglemor, de var også så orange i januar, jeg tror ikke der skal meget køkkensskrald og frisk luft til for at de bliver orange :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja æg er virkelige en af de råvare, hvor jeg mener forskellen på "hjemmelavet" og købt er størst.

   Slet